Darya

vlotte levering

kon nergens minimale bestelbedrag vinden. Tevens is klantenservice telefonisch niet bereikbaar terwijl alle corona maatregelen zijn opgeheven

Jvk

Van de merbel

Niet te berijken via telefoon aleen via de mail daar wordt op gereageerd 1 keer en daar na niet meer paket besteld op 13 maart nog steeds niet ontvangen al6 keer een mail gestuurd als reactie dat... Niet te berijken via telefoon aleen via de mail daar wordt op gereageerd 1 keer en daar na niet meer paket besteld op 13 maart nog steeds niet ontvangen al6 keer een mail gestuurd als reactie dat het in behandeling is. Voor mij geen topdierenshop meer.

Klanten beter helpen

Ellen

Snelle levering. Vorige keer slechte communicatie over een nalevering, dit was nu niet aan de orde.

Snel

Communicatie.

Karin

Op 01/03/2022 een bestelling gedaan van een pak van 5 kg kattenbrokken. Ik kreeg een pak van 3 kg geleverd. Na meerdere mails (telefonisch niet bereikbaar) kreeg ik uiteindelijk 10/03 een reactie en... Op 01/03/2022 een bestelling gedaan van een pak van 5 kg kattenbrokken. Ik kreeg een pak van 3 kg geleverd. Na meerdere mails (telefonisch niet bereikbaar) kreeg ik uiteindelijk 10/03 een reactie en heb ik een retourbon ingevuld. Op 11/03 blijkt deze afgekeurd te zijn. Tot op vandaag 25/03 heb ik niks meer van Topdierenshop gehoord.

lage prijzen, maar als er niet geleverd wordt wat je vraagt schiet je daar niets mee op

Top bedrijf met een goede service.

Top bedrijf, bij problemen met een bestelling reageren ze adequaat op je bericht.

Graag ook een betaallink via de factuur die je toegestuurd krijgt over de mail. Billlink werkt niet bij iedereen met achteraf betalen.

Joke

Mijn ervaring na een aantal keren besteld te hebben is prima.

De bestellingen worden heel snel geleverd. Tot op het laatste moment goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorgen. Echt top!

Ilona van der Gouw

Alles snel en goed afgeleverd.

Snelle afhandeling van de order, en het vervoersbedrijf is een vakkundig bedrijf met juiste informatie v.w.b. levering. Ook zijn de mensen erg vriendelijk en problemen zijn zo opgelost.

Als vaste klant een x erxtra korting of presentje geven.

Gert

Altijd keurig op tijd.Problemen worden snel opgelost.Keurig en doelgericht geholpen door Johnelle.

Meedenken en zoeken naar oplossingen.

Sommige soorten niet op voorraad waardoor langere levertijd.

rene sla

Oplichting