Pieter

Topdierenshop = Top

Makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Bestellen en betalen met of zonder account. Je krijgt via e-mail updates van de status van de bestelling. Bezorging eigenlijk altijd de volgde dag via... Makkelijk vinden waar je naar op zoek bent. Bestellen en betalen met of zonder account. Je krijgt via e-mail updates van de status van de bestelling. Bezorging eigenlijk altijd de volgde dag via Budbee. Jij krijgt een dagdeel als de zending is ontvangen door de vervoerder. Ook hier weer steeds updates zodat je een paar uur van tevoren weet hoe laat ze er exact zijn.

Geen. Ga zo door !

Diana

De bestelling werd de volgende dag geleverd met real time tracking en precies op tijd. De bezorger was vriendelijk. Top.

Snelle levering.

Corinne

Waardeloos. Niet telefonisch te bereiken.

Geen. Zijn heel moeilijk bereikbaar.

Door beter bereikbaar te zijn. Kan nu niets met mijn bestelling. Beaphar besteld wat er op het moment niet is. Staat niet op de website. Krijg ik een ander voer aangeboden, maar je kan konijnen niet... Door beter bereikbaar te zijn. Kan nu niets met mijn bestelling. Beaphar besteld wat er op het moment niet is. Staat niet op de website. Krijg ik een ander voer aangeboden, maar je kan konijnen niet zomaar op ander voer zetten. Heel slecht advies. De bereikbaarheid zou ook beter kunnen. Zit nu al een week te wachten op antwoord van mijn vragen. Wel betaald. Je kan toch ook in deze tijd met thuiswerken telefonisch bereikbaar zijn. Is wel sneller als wachten op antwoord op je mail.

Jonkman

Slechte ervaring: product zou geleverd kunnen worden maar na meerdere keren uitstel en wachten toch plots geannuleerd. Je kunt er niet op rekenen.

Prijs is goed, als je ook echt wat zou krijgen

Betere communicatie en geen beloftes maken die je toch niet kunt waarmaken

Hennie de wilde

Super snelle service lage prijzen en met de levering wordt je per mail goed op de hoogte gehouden en red mijn pakketje is zeer fijn je kunt precies volgen waar de chauffeur zich bevindt.
Dit...
Dit is de reden waarom ik mijn dierenvoeding bij jullie bestel.

goede service.

Goede korting

Ga zo door

MS

Heel tevreden

Correcte uitgebreide info over het product. Snelle verzending en goed verpakt.

RUYS

Top klantvriendelijk