Dana

Goede prijs, vlotte levering en tevreden van kwaliteit hondenvoer

Snellere levering dan ik verwachtte, top!

Geen opmerkingen

Marieke

Goede prijzen een snelle levering!

Goede prijzen in vergelijking met ander websites.
Supersnelle verzending.

Serena

Over de levering niks op te merken.

Gratis verzending vanaf 32 euro. Goede prijs voor de producten die ik heb besteld vergeleken met andere aanbieders.

De website is echt heel vervelend om te navigeren en het ziet er ook niet mooi uit.

E. Münninghoff

Ze zeggen zelf "Mocht je ontevreden zijn, zouden we het fijn vinden als je contact met onze klantenservice opneemt via service@topdierenshop.nl. Wij zullen namelijk altijd een fijne, passende... Ze zeggen zelf "Mocht je ontevreden zijn, zouden we het fijn vinden als je contact met onze klantenservice opneemt via service@topdierenshop.nl. Wij zullen namelijk altijd een fijne, passende oplossing met je vinden."
Maar als je belt en 5 wachtenden voor je treft, waarbij je per 1/2 uur een plek opschuift en als je dan na 2 1/2 uur aan de beurt bent en de VERBINDING VERBROKEN wordt; dan heeft die voorgaande zin geen enkele waarde.
Ik bestelde maandagochtend 12 Kg hondenvoer en 5 zakjes snacks, volgens de site "ruim op voorraad". Vrijdag nog niks gehoord, dus gemaild.
'n robot antwoord en stelt dat snacks op zijn en pas over 4 dagen bij hun binnenkomen. Dan moeten ze daarna nog naar mij.
Ik bestel 1 week voor het eten op is; moet mijn hond dan 4 dagen verhongeren? Men stelt dat nomaal binnen een dag bezogd wordt en dat hooguit 4 dagen vertraging kan optreden. (???)

Had gekozen voor PostNL bezorging daar de vorige ervaring met Budbee ronduit slecht was. Wat schets mijn verbazing 3 minuten na mijn bestelling wordt ik via de Budbee app geïnformeerd dat men wacht op de oproep tot bezorging.
Privacy wetgeving interesseert Topdierenshop.nl dus kennelijk ook geen ene malle moer. PostNL had mij kunnen informeren doch Budbee had niet op de hoogte horen te zijn van mijn bestelling!

Kort gezegd dus: slechte ervaring op slechte ervaring.
Advies: Topdierenshop.nl get your act together, or get out of this business.

op dit moment geen.

Zie tekst hierboven

Goudzwaard

28 maart een bestelling geplaats voor mijn hond die blaasproblemen heeft. Speciaal voer. Er stond 1 a 3 dagen tot bezorging. Dit leek mij prima aangezien ik wilde dat hij snel op ander voer zou... 28 maart een bestelling geplaats voor mijn hond die blaasproblemen heeft. Speciaal voer. Er stond 1 a 3 dagen tot bezorging. Dit leek mij prima aangezien ik wilde dat hij snel op ander voer zou gaan. Vrijwel direct na betaling kreeg ik een mail dat het toch niet op voorraad was en het voer apart besteld moet worden en het 30 maart in het magazijn aan zou komen en dan direct verzonden zou worden. 31 maar maar eens gebeld hoe het ervoor stond en guess what? Helemaal niks binnen. Ze stelde voor om het geld terug te storten. Ergste nog ze leek het heel normaal te vinden. Bagger service! Blijkbaar flikker ze dit bij meer mensen aan de revieuws te zien.

Wees eerlijk over besteltijden en je voorraad

Mickey

Laagste prijs, zeer snelle levering

laagste prijs (voor mijn product op dat moment) en zeer snel geleverd

blijf de goedkoopste, dan blijf ik bestellen

Rob

Mooie aanbieding van het voer dat we altijd gebruiken voor onze labrador.

Snelle levertijd

joni vergou

Snelle accurate levering

fvnvre

Theunissen

Bedrijf doet naam eer aan

Compleet

Erkens

Snelle levering! Goed bezorgd.

Snel geleverd en goede bezorginfo

Nvt