Corry

(Bewerkt)

Tot voor kort ging het altijd goed, maar de laatste tijd gaat het vaak mis

Gemakkelijk bestellen en redelijk assortiment

De laatste keer is er tijdens de levering veel mis gegaan. De bestelling kwam te vroeg terwijl we (niet voor niets) een specifieke datum hebben opgegeven.
Bestelling was bovendien incompleet....
Bestelling was bovendien incompleet. Naleveren konden ze niet, want dat zou alleen kunnen voor artikelen duurder dan € 15,00
Dan maar crediteren. Inmiddels hebben we die ontvangen, maar qua service valt er op dat punt nog wel winst te behalen.

Leontine

Was een paar jaar geleden goed nu niet meer

Prijs

Bereikbaarheid, geen valse beloften maken over levertijden. Sneller leveren

Jan

Waardeloos

Alles

Cees Voermans

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb heb wel een opmerking verbeter punt als jullie een brievenbus pakketje versturen moet het wel in brievenbus passen krijg Mail van PostNL dat je niet... Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb heb wel een opmerking verbeter punt als jullie een brievenbus pakketje versturen moet het wel in brievenbus passen krijg Mail van PostNL dat je niet thuis hoeft te zijn jammer

Goed en overzichtelijk

Zie hier boven

Marcel

Prima en sneller geleverd dan aangegeven.

Prijs en afspraken over levering

Nvt

Nancy

Snel geleverd, goed verpakt, tevreden

prima

Monique

Super netjes en top geregeld! Na een dubbele bestelling contact via mail gehad en binnen no-time was de situatie opgelost! Top service en keurig op tijd bezorgd.

Klantenservice

N.v.T.

m de jong

Top. na een ik denk te tedrukke periode gaat het nu super eerder heb ik een review geschreven waarin ik helemaal niet tevreden was,maar dat is nu allemaal op gelost,en we kunnen weer met een... Top. na een ik denk te tedrukke periode gaat het nu super eerder heb ik een review geschreven waarin ik helemaal niet tevreden was,maar dat is nu allemaal op gelost,en we kunnen weer met een schone lei beginnen heb er alle vertrouwen in.

goede aanbiedingen

sneller reageren op mails etc.

Leo

Arrogant en stom