DV

Op 26 /01/2023 hondenvoer besteld + betaald maar nog geen hondenvoer ontvangen en dan maar gisteren 1 hr telefonisch aan het wachten tot ik iemand aan de lijn kreeg maar helaas mijn batterij kon... Op 26 /01/2023 hondenvoer besteld + betaald maar nog geen hondenvoer ontvangen en dan maar gisteren 1 hr telefonisch aan het wachten tot ik iemand aan de lijn kreeg maar helaas mijn batterij kon geen uur wachten .
Vind het erg openingsuren website klopt ook niet en van 1530 hr kreeg ik " nog 4 wachtende voor u", om 1600hr kreeg ik dan de melding dat de lijn voor mij gereserveert is maar om 1630hr nog altijd dezelde info en dan sloeg mijn telefoon af.
Ze kunnen mij ook contacteren want ze hebben mijn telefoonnummer via mijn account maar doen ze ook niet!
Enigste wat ze wel hebben zijn mijn dure eurootjes en daarom opteer ik voor BETALING BIJ LEVERING EN NIET BIJ BESTELLING.
Groeten
Danny

Alles ,een dikke 0 over de ganse lijn !!!

Reina

Goed. Ik werd op de hoogte gehouden van de verzending. Het artikel zat in een mooi passend doosje-niet te groot.

Goede info.

De verzending duurde iets langer dan beloofd.

Ingeborg

Snelle levering en mooie prijzen

goede prijzen

site oogt wat rommelig

Dea Stokkermans

Ik heb 8 dagen geleden hondebrokjes besteld. Nog steeds niets ontvangen. 2x gemaild, 2x telefonisch contact gehad. Telkens wordt er beloofd dat de levering er binnen 1-2 dagen is. Maar er wordt... Ik heb 8 dagen geleden hondebrokjes besteld. Nog steeds niets ontvangen. 2x gemaild, 2x telefonisch contact gehad. Telkens wordt er beloofd dat de levering er binnen 1-2 dagen is. Maar er wordt niets geleverd. Bij telefonisch contact ben ik eerst 75 minuten in de wacht gezet. Ik heb geen reden meer om te hopen dat er gedaan wordt wat er beloofd wordt. Erg slechte klantenservice. . Ze zijn niet telefonisch te bereiken. Ten slotte 75 minuten in de wachtrij moeten staan

Klantenservice moet beter bereikbaar zijn en doen wat ze beloven.

Zöld

Minder goed. Niet telefonisch bereikbaar.

Website is overzichtelijk

Beter telefonisch bereikbaar zijn. 12x gebeld, maar er wordt niet opgenomen.

Vols B

Snelle levering.

Prijs , levering

Alles was prima in orde

Olthoff

Zeer tevreden

J de Quartel

Groot assortiment en sneller bezorgd dan beloofd. Prima!

Snelle levering en ruime keus.

Wat duidelijker wijzen op afleverpunten.

Nathalie

Vrijdagmorgen besteld en zaterdag geleverd 👍

Steeds goedkope prijzen

Doos Renske was open misschien iets beter verpakken

Ellen

Super