Als mensen bij een fysiotherapeut lopen en niet van hun klachten afkomen ...dan verwijs ik ze graag door om het
bij topfit te proberen

Jacqueline Kok

De persoonlijke, maar altijd toch zeer professionele benadering voelt erg goed en geeft veel vertrouwen. Daarnaast was er volledige transparantie over de mogelijke resultaten van de behandeling. Het... De persoonlijke, maar altijd toch zeer professionele benadering voelt erg goed en geeft veel vertrouwen. Daarnaast was er volledige transparantie over de mogelijke resultaten van de behandeling. Het was vanaf de start duidelijk dat de behandeling er op was gericht weer zich mogelijk bij je normale functioneren te komen, maar dat dit tijd zou kosten en dat er tevens een kans bestond dat er restverschijnselen konden zijn.
Die openheid bouwde een solide fundament voor de samenwerking in de behandeling en werd zeer gewaardeerd.

Luistert goed en een rustige goede behandeling. In ieder geval voor toen. Helaas zijn de pijnklachten weer terug

De deskundigheid en daardoor de goede voortgang van de hardnekkige blessure maakt dat ik zeer tevreden ben over de behandelaar, Marjolijn. Na elke behandeling voelde ik meer flexibiliteit en... De deskundigheid en daardoor de goede voortgang van de hardnekkige blessure maakt dat ik zeer tevreden ben over de behandelaar, Marjolijn. Na elke behandeling voelde ik meer flexibiliteit en duidelijke progressie in het herstel. Ze is erg kundig en kon de blessure aan mij als leek goed uitleggen.

Heel correct en kennis van zaken en plezierig in de omgang

Sarah-Lynn Reuver

Gedreven, meedenkend, veel kennis, oefeningen om verder mee te gaan en geïnteresseerd!

Ik ben heel goed behandeld. Er is goed naar mij geluisterd. De therapeut houd goed de grenzen in de gaten hoe ver hij kan gaan. Ik was zeer tevreden. Helaas is mijn probleem niet op te lossen en ben... Ik ben heel goed behandeld. Er is goed naar mij geluisterd. De therapeut houd goed de grenzen in de gaten hoe ver hij kan gaan. Ik was zeer tevreden. Helaas is mijn probleem niet op te lossen en ben ik doorverwezen naar de neuroloog.

Als ik hoor dat iemand op zoek is naar een fysiotherapeut :)