Ik ben al diverse keren bij Patrick geweest in de loop der jaren. Hij neemt je serieus heeft kennis van zaken. Een TOP Fysiotherapeut!
Een deskundig praktisch ingestelde therapeut. Analiseert goed en is kundig in behandeling.
Professioneel en kundig. Nam goed de tijd. Voelde me gehoord. Men wilde echt helpen
Fijn en leuk persoon, goede begeleiding en juiste oefeningen.
Stan komt op mij over als een vriendelijke, deskundige hulpverlener. Hij heeft 'me goed geholpen en ik kreeg geen moment het gevoel dat hij me vaker liet komen dan nodig zou zijn.
Nico Zoon
Indien je een therapeute (in mijn geval Jolijn) zoekt, welke goed luistert en probeert de klachten serieus te verhelpen. Helaas is dit in mijn geval na 8 behandelingen (nog) niet gelukt. Wellicht...Indien je een therapeute (in mijn geval Jolijn) zoekt, welke goed luistert en probeert de klachten serieus te verhelpen. Helaas is dit in mijn geval na 8 behandelingen (nog) niet gelukt. Wellicht volgend jaar (opnieuw) langs, wanneer ik van de zorgverzekeraar weer nieuwe vergoeding heb gekregen voor fysiotherapie.
Alles is erg duidelijk en de eerste persoon die mij echt kon helpen.