Professioneel, kennis, kundig en daarnaast ook naar de persoon kijkend.
De mate van inleving in de klachten en de algemene (sport)belangstelling.
Reeds langer bekend met de fysiotherapie praktijk Topfit. En tot nu toe alleen maar zeer bekwame fysiotherapeuten mee mogen maken. Hierdoor aan verschillende mensen de aanbeveling gedaan hier...Reeds langer bekend met de fysiotherapie praktijk Topfit. En tot nu toe alleen maar zeer bekwame fysiotherapeuten mee mogen maken. Hierdoor aan verschillende mensen de aanbeveling gedaan hier naartoe te gaan.
Prima behandeld; herstel ging “ volgens t boekje” kan weer prima lopen. Ben erg tevreden!
Snel van klachten af! Goeie diagnose, oefeningen op maat
Betrouwbaar, zeer goed inzicht, kijkt ook naar de mens en niet alleen de kwaal. Luisterd.
Er werd goed naar mijn problemen geluisterd. Ik kreeg een goed advies mee over bijvoorbeeld wat ik het beste kon doen in de sportschool, of oefeningen thuis. Verder was het ook echt heel persoonlijk...Er werd goed naar mijn problemen geluisterd. Ik kreeg een goed advies mee over bijvoorbeeld wat ik het beste kon doen in de sportschool, of oefeningen thuis. Verder was het ook echt heel persoonlijk en dat vindt ik super prettig.