Kwam zeer deskundig over. Heeft ook precies gedaan wat hij vertelde. En het resultaat was daar ook na. Geeft goede uitleg en neemt je serieus. Is ook geïnteresseerd in de persoon die hij behandeld....Kwam zeer deskundig over. Heeft ook precies gedaan wat hij vertelde. En het resultaat was daar ook na. Geeft goede uitleg en neemt je serieus. Is ook geïnteresseerd in de persoon die hij behandeld. Zeer betrokken bij behandelde persoon. Hulde.
Rustig, goede en duidelijke kennisoverdracht
Vriendelijk, goede aanpak
Deskundig, betrokken en meedenkend
VGD
Hij denkt mee, luistert goed naar wat ik zeg en corrigeert mij ook als ik te enthousiast wordt. Hij past het tempo van herstel aan wanneer het nodig is en remt mij ook af om te voorkomen dat ik ga...Hij denkt mee, luistert goed naar wat ik zeg en corrigeert mij ook als ik te enthousiast wordt. Hij past het tempo van herstel aan wanneer het nodig is en remt mij ook af om te voorkomen dat ik ga overbelasten. Kortom: echt 'behandeling op maat'.
Erik Wouters
Shalina is iemand die je serieus neemt. Ze luistert goed naar het probleem en heeft overal een oplossing voor. De begeleiding is erg goed en spoort me altijd aan om een stapje meer te doen.
Rustig, professioneel, vriendelijk
Via het oncologiegroepje doorverwezen voor oedeemtherapie. Ik vind deze fysiotherapeute zeer deskundig, ze is prettig in de omgang en ik voel me bij haar heel erg op mijn gemak. Bovendien is ze...Via het oncologiegroepje doorverwezen voor oedeemtherapie. Ik vind deze fysiotherapeute zeer deskundig, ze is prettig in de omgang en ik voel me bij haar heel erg op mijn gemak. Bovendien is ze betrokken en geeft ook tips op andere gebieden waar ik zeer veel aan heb.
Goede behandeling en uitleg en heeft ook echt belangstelling voor je
Omdat er duidelijk gezegd verteld werd wat er wel en niet mogelijk was. In mijn geval was het doel, de bewegelijkheid in het gewricht weer terug krijgen en dat is gelukt.