Ik vond de benadering heel afstandelijk. Vriendelijk, kundig maar dus ook afstandelijk. En heel voorzichtig en dat bleef zo. Voel ik mij niet prettig bij. Bij andere therapeuten binnen de praktijk... Ik vond de benadering heel afstandelijk. Vriendelijk, kundig maar dus ook afstandelijk. En heel voorzichtig en dat bleef zo. Voel ik mij niet prettig bij. Bij andere therapeuten binnen de praktijk heb ik dat niet ervaren.

Roel Reinders

Betrokken en deskundig. Wanneer iets niet mogelijk was, dan zeggen hiervoor ben ik niet opgeleid

Nicole stapper

Hij was duidelijk , legde goed uit wat hij ging doen. Gaf ook aan dat de behandeling niet het gewenste resultaat gaf dus was hier eerlijk over dat vond ik heel fijn. Dus prima therapeut

Monique Onischke Hoogmoed

Zij uistert goed. Ze is heel deskundig en serieus, maar maakt ook wel eens een grapje. De oefeningen voor mijn rug en nek, schouders werken goed en ze vraagt ook hoe het gaat.

Prettig om mee te spreken, denkt mee. Heeft oor voor problemen en houdt grenzen goed in de gaten

Jacobs

Aan alle oorgaande vragen voldeed de fysiotherapeut. Was prettig en gaf vetrouwen. Behandeling goed verlopen met goed resultaat.

Mijn fysio is een topper! Heeft mij niet alleen qua klachten geholpen maar ook op sociaal aspect geholpen. Echt een topper die Dennis.