Monique Solleveld

Partick is zeer deskundig! geeft direct de juiste en resultaatgerichte behandeling waardoor je maar 2 tot 3x hoeft te komen en dan van je klachten af bent.
Bij hem heb ik niet het gevoel dat...
Bij hem heb ik niet het gevoel dat hij eindeloos geld uit mijn zak klopt.

Ze overlegt heel goed, zoekt dingen goed uit. Geeft aan wat je nodig hebt en past aan op basis van klachten. Neemt actie bij een probleem

Oprechte aandacht voor de klacht, deskundigheid en luisteren naar de klacht, gevolg van herstel en anticiperen erop.

Angela

Ze was erg behulpzaam en nam mijn probleem serieus. Ze gaf me goede adviezen wat betreft oefeningen en legde deze ook duidelijk uit. Daarnaast kwam ze deskundig op mij over, waardoor ik de adviezen... Ze was erg behulpzaam en nam mijn probleem serieus. Ze gaf me goede adviezen wat betreft oefeningen en legde deze ook duidelijk uit. Daarnaast kwam ze deskundig op mij over, waardoor ik de adviezen ook wilde toepassen aangezien ik er vanuit ging dat ze zouden kloppen en werken.

Therapeut is heel vriendelijk en kundig en heeft alle aandacht

Luistert goed naar de klachten. Neemt het behandelplan voor, loopt het niet naar wens dan probeert hij iets anders. En als zoals bij mij het toch niet helemaal duidelijk is wat het veroorzaakt en... Luistert goed naar de klachten. Neemt het behandelplan voor, loopt het niet naar wens dan probeert hij iets anders. En als zoals bij mij het toch niet helemaal duidelijk is wat het veroorzaakt en dat de behandelingen niet echt werken geeft hij advies wat te doen.

Sylvia is gewoon een lief en enthousiast persoon
Leeft erg met je mee