Kan niet voor andere spreken maar zou haar aanbevelen met een soort gelijke klacht

De fysiotherapeut die mij heeft behandeld nam mij en mijn klachten serieus en stemde continu de behandeling af. Daarnaast heeft de behandeling geholpen tot klachtenvermindering.

Monica

Jazeker als mensen uit mijn omgeving ook lichamelijk klachten zouden hebben

Monique

Ze is heel kundig en luistert goed naar je en legt alles heel goed uit!
Ik voel me hierdoor serieus genomen.

Ik kom al wat jaren en het is altijd goed het gaat ook steeds beter en ik hoef nu ook minder naar de fysio toe, dus goed

Ik kom al jaren bij Patrick waarbij hij mij vanaf dag 1 vrijwel klachtenvrij krijgt. Dit na jaren sukkelen bij verschillende chiropractoren, manueel therapeuten en fysiotherapeuten. Daarbij is hij... Ik kom al jaren bij Patrick waarbij hij mij vanaf dag 1 vrijwel klachtenvrij krijgt. Dit na jaren sukkelen bij verschillende chiropractoren, manueel therapeuten en fysiotherapeuten. Daarbij is hij vriendelijk en enthousiast. Al diverse kennissen naar hem doorgestuurd die ook jaren met klachten liepen die niet door anderen verholpen werden. Hij heeft hen stuk voor stuk van de klachten afgeholpen. Ik raad hem bij iedereen aan!