Ik ben tevreden en als iemand dezelfde behandeling moet hebben dan zou ik dat doen
Ik heb meerdere fysiotherapeuten gezien met mijn klacht en geen een kon mij voor langere tijd klachtenvrij houden. Topfit fysio is dat gelukt :)
Chris Mol
Nel Bouman
Jolijn is bij mij overgekomen als een deskundig fysiotherapeut. Ze had snel een diagnose, die bleek te kloppen. De oefeningen die ik via de app kreeg helpen heel goed.
Joost
Niet oeverloos ouwehoeren over hoe het gekomen is, hoe het te gaan oplossen hoe lang het traject gaat duren en wat je er thuis aan kan doen en hoe het straks te voorkomen......... Maar gewoon...Niet oeverloos ouwehoeren over hoe het gekomen is, hoe het te gaan oplossen hoe lang het traject gaat duren en wat je er thuis aan kan doen en hoe het straks te voorkomen......... Maar gewoon BAM!. Probleem oplossen en duidelijk zeggen waar het op staat.
rene kool
Behandelaar is deskundig en weet waar hij het over heeft. is flexibel en anticipeert op vragen die ik stel
Robert Tiggelman
Duidelijk, overleg, prettig persoon
Deskundige fysiotherapeut
Alsssia
Carlo is een hele aardige fysiotherapeut, hij weet wat hij doet en handelt heel goed.