Carel B.

Hij was gewoon goed. In alle afspraken die ik gehad heb met Michael kan ik niks negatiefs melden.

Deskundig, duidelijk en bijzonder vriendelijk.

Kevin

Van het begin af aan werd mijn klacht serieus genomen. Alhoewel het er niet goed uit zag, en in de tussentijd mijn achillespees weer een keer scheurde (niet tijdens behandeling o.i.d.), werd er een... Van het begin af aan werd mijn klacht serieus genomen. Alhoewel het er niet goed uit zag, en in de tussentijd mijn achillespees weer een keer scheurde (niet tijdens behandeling o.i.d.), werd er een plan gemaakt om mij weer op de been te krijgen. Mede door zijn inzet en behandeling gaat het veel voorspoediger dan gedacht, en kan ik bijna alles weer. Alles werd duidelijk uitgelegd, en ik mocht bijvoorbeeld meekijken bij de resultaten van de echo. Kortom, super tevreden!

Cor van Ojen

F. vertelde duidelijk wat ze deed en waarom. Eventuele oefeningen doorgenomen en later ook bekeken of het gewenste resultaat bereikt was. Was gelukt.

Geeft goede en duidelijke uitleg over de behandeling en geeft ook goed aan hoe ik de dingen kan verbeteren die nog niet helemaal goed gaan en wat de eventuele klachten daarvan kunnen zijn of kunnen... Geeft goede en duidelijke uitleg over de behandeling en geeft ook goed aan hoe ik de dingen kan verbeteren die nog niet helemaal goed gaan en wat de eventuele klachten daarvan kunnen zijn of kunnen gaan voorkomen.

Nee, dat vind ik voor een ieder anders, ze was op diverse gebieden deskundig, duidelijke uitleg, vriendelijk, afspraken keurig nagekomen zelfs in de corona tijd via beeldscherm, super! Fijne... Nee, dat vind ik voor een ieder anders, ze was op diverse gebieden deskundig, duidelijke uitleg, vriendelijk, afspraken keurig nagekomen zelfs in de corona tijd via beeldscherm, super! Fijne fysiotherapeut

Behandeld direct. Spieren en bindweefsel goed losgemaakt.

Lian

Een zeer kundige therapeut die bovendien ook nog erg aardig is. Hij weet waar hij over praat

Praat te veel en vooral over zichzelf.
Praat te veel en vooral over zichzelf.
Gaat in de behandeling uit van eigen specialisatie. Dit werkte bij mij als lapmiddel maar niet tot oplossing. Na 1 behandeling mensendiek was mn probleem al opgelost in de basis. Na 2x mensendiek geen klachten meer.