Vriendelijk persoon legt goed uit of het wel of niet raadzaam is de behandeling te doen
en voert zijn vak goed uit

Blurred

Hij heeft mij goed behandeld en me ook laten zien wat ik goed en fout deed. Door hem kan ik nu zonder pijn mijn dingen doen. Daar ben ik heel blij mee.

Ze zijn betrokken, deskundig, aardig en positief motiverend en zorgzaam

Blurred

Korte maar krachtige behandelingen met veel resultaat. Los van het feit dat de fysiotherapeut goed luisterde en duidelijke uitleg gaf over het probleem.

Professionele en kundige houding naar mij en mijn klachten toe. Goede instructie en uitleg van oefeningen, die weer resulteren naar een verbeterde beweging in de knie.

Blurred

Ik ben heel erg tevreden over mijn therapeut omdat zij beschikt over goede kennis van zaken. daardoor ben ik goed hersteld van mijn gebroken arm. zij heeft mij goede aandacht gegeven en goede... Ik ben heel erg tevreden over mijn therapeut omdat zij beschikt over goede kennis van zaken. daardoor ben ik goed hersteld van mijn gebroken arm. zij heeft mij goede aandacht gegeven en goede oefeningen mee gegeven dieik thuis moest doen. een goede therapeut!!

Blurred

Mijn fysio is heel duidelijk en snapt altijd goed wat mijn klachten zijn en zij behandeld altijd prima ik ben echt zeer tevreden over haar

Blurred

He is hard worker and never gave up on my case, although is very complicated injury...