De therapeut wist direct wat het probleem was en kon mij er in twee behandelingen vanaf helpen.
Patrick Zwolle
Ik waardeer de persoonlijke benadering van de fysiotherapeut. Ze gaat gericht op zoek naar een oplossing, stelt de goede vragen en luistert goed. Ze kan zaken goed uitleggen, zodat ik de oorzaak van...Ik waardeer de persoonlijke benadering van de fysiotherapeut. Ze gaat gericht op zoek naar een oplossing, stelt de goede vragen en luistert goed. Ze kan zaken goed uitleggen, zodat ik de oorzaak van mijn klachten beter snap. De oefeningen die ze meegeeft zijn haalbaar en hebben effect.
Gijs
Op dit moment is er niets wat dit cijfer tegenspreekt.
Jos Lucas
Goede voorlichting en goede behandeling , fijne empathische mensen
jan gras
Behandeling is alert, zeer persoonlijk gericht en uitermate deskundig en bekwaam
m
Geweldig persoon,heel kundig .Mirjam G
Diana
Omdat m'n fysieke probleem altijd 100% wordt verholpen. Goed advies en daar vertrouw ik volledig op.
marja genot simons
Goed geholpen, álles goed uitgelegd . daarom geef ik een 9
Bert van Dijk
Heb veel vertrouwen in mijn fysio omdat hij bewezen heeft dat hij het bij mij bij rechte eind had
Marcel
Ik kom al heel wat jaartjes bij top fit . En heb 3 fysiotherapeuten gehad .
De eerste 2 waren niet zo goed tot dat ik bij dennis geerlings kwam en die verbaast mij die wist wat...Ik kom al heel wat jaartjes bij top fit . En heb 3 fysiotherapeuten gehad .
De eerste 2 waren niet zo goed tot dat ik bij dennis geerlings kwam en die verbaast mij die wist wat hij deed en deed het nog goed ook . De eerste behandeling bij hem had zoveel problemen verholpen waardoor ik nu al jaren bij dennis kom voor mij spierspannings hoofdpijn. Daarbij zijn de gesprekken met dennis ook erg fijn . Dennis krijgt van mij een dikke 10.