Duidelijke uitleg en meteen vermindering van klachten
J,
J.H.W. Karman
Mendie is een perfecte behandelaar. Alle respect in deze moeilijke tijd.
R.Uijtendaal
Hij nam mijn klachten erg serieus en heeft er alles aan gedaan om mij te helpen
C.Blazer
Begeleiding
Jan-Willem Koopman
De fysiotherapeut luistert er goed. Vraagt ook door en komt zo goed tot een behandelplan. Dit word eerst goed besproken voor er begonnen word. Ik kwam met een teruggekeerde klacht, de therapeute...De fysiotherapeut luistert er goed. Vraagt ook door en komt zo goed tot een behandelplan. Dit word eerst goed besproken voor er begonnen word. Ik kwam met een teruggekeerde klacht, de therapeute wist nog goed hoe het de vorige keer ging. Mede hierdoor snel tot een goed resultaat gekomen
H.Maas
Astrid is zeer kundig, lief, betrokken en heeft een groot inlevingsvermogen. Dankzij o.a haar goede zorgen na het plaatsen van een kunstknie begin december 2019, kan ik na de relatief korte tijd...Astrid is zeer kundig, lief, betrokken en heeft een groot inlevingsvermogen. Dankzij o.a haar goede zorgen na het plaatsen van een kunstknie begin december 2019, kan ik na de relatief korte tijd die er verstreken tussen de operatie en nu alweer volledig pijnloos lange stukken lopen, fietsen en is mijn leven er een heel stuk leuker op geworden. Ik ben dan ook meer dan tevreden.
Chantal veldman
Miriam is de beste! Je bent geen cijfer maar een persoon! Miriam onthoudt wie je bent! Denkt mee, zonder miriam had ik ergens in een rolstoel beland jaren terug