Inlevend vermogen, overdracht aan collega. Juiste benadering van mijn klacht
Joke Brouwer
Zij is duidelijk en goed in het stellen van haar diagnose en dat heeft veel invloed op de behandeling. Zij is een zeer onderhoudende persoon die interesse heeft voor haar patiënt en dat zorgt ervoor...Zij is duidelijk en goed in het stellen van haar diagnose en dat heeft veel invloed op de behandeling. Zij is een zeer onderhoudende persoon die interesse heeft voor haar patiënt en dat zorgt ervoor dat mensen graag naar haar toe gaan.
A. Kappert
Goed geïnformeerd, duidelijke uitleg + tips voor de toekomst
Proem Jan
Zijn deskundigheid en manier van behandelen
Jos Brouwer
Goed luisteren, goede behandeling, prettig in de omgang.
Jackson
Dennis weet precies welke behandeling(en) en waar moeten worden toegepast. De meest kundige fysiotherapeut welke ik ken.
Jan Frenaij
Ik heb 5 verschillende therapeuten gehad. Met 1 deskundige therapeut had ik eerder klaar kunnen zijn.
Karin
Ik ben super te vreden en raad het iedereen aan Er word goed naar je geluisterd
Ger
Vakkundige behandeling, goed luisterend en prettig in de omgang.
Ronald Boon
Ik kan alles met hem bespreken wat ik wil en ervaar dat hij snel aanvoelt waar bij mij “de schoen wringt” als het gaat om de klachten die ik heb. De gesprekken zijn in een sfeer alsof je met een...Ik kan alles met hem bespreken wat ik wil en ervaar dat hij snel aanvoelt waar bij mij “de schoen wringt” als het gaat om de klachten die ik heb. De gesprekken zijn in een sfeer alsof je met een goede kennis in gesprek bent en zijn ook voor mij zeer belangrijk dan alleen maar puur zakelijk inhoudelijke “fysieke mankement”.