Zeer toegangkelijk en veel empathie tijdens de behandeling
Olly Krijtenberg
Alles is goed gegaan en heel duidelijk
Bert Goosen
Goede behandeling, uitleg en contact
Samuel
Hij was professioneel en de behandeling heeft me bijna pijnvrij gemaakt.
Bryan
Maar mijn ervaring is er goed gehandeld op mijn klachten en door de informatie die ik mee kreeg en doe oefeningen die ik thuis uitvoerde zijn mijn klachten zo goed als verdwenen
Jildou
Het contact verliep goed en ik werd erg serieus genomen (gebeurt meestal niet aangezien in 17 jaar en een klein schattig blond meisje ben). Ook werd de behandeling goed besproken en werd ik naar een...Het contact verliep goed en ik werd erg serieus genomen (gebeurt meestal niet aangezien in 17 jaar en een klein schattig blond meisje ben). Ook werd de behandeling goed besproken en werd ik naar een andere collega gestuurd als zij mij naar verwachting beter konden behandelen. Dit zorgde voor erg veel vertrouwen en in de behandeling.
A.aben
De kwaliteit van mijn behandeling was zeer goed. Ook het bespreken van de klacht en het voorstel omtrent de behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Ook het menselijke contact erg fijn.
Humphrey
Goed contact en in mijn en mijn klacht geïnteresseerd.
M.Boeree
Tevreden
Erwin
Laurens heeft mij goed geholpen op een prettige manier