Ze begreep mijn probleem, luisterde goed, gaf antwoord op mijn (specifieke) vragen.
Mariska van der Schoor
Door zijn deskundigheid en betrokkenheid.
Mirjam van Doorn
2 fysiotherapeuten zijn bij de behandeling betrokken geweest en beiden waren deskundig en betrokken.
Boschma
Heb er veel respect voor! Een luisterend oor! Een goede behandeling!
Liesbeth Eerden
Ik word serieus genomen en er is veel begrip. Daarbij is ze ook erg aardig.
Suzan
Ik ben behandeld door Tim. Tim is een serieuze fysiotherapeut met als duidelijk doel mij zo snel maar wel zo goed mogelijk weer beter te maken. De behandelingen waren gezellig, pijnlijk, opgelucht,...Ik ben behandeld door Tim. Tim is een serieuze fysiotherapeut met als duidelijk doel mij zo snel maar wel zo goed mogelijk weer beter te maken. De behandelingen waren gezellig, pijnlijk, opgelucht, fijn, duidelijk en zinvol. Ik kreeg duidelijke instructies voor thuis. En wat ik zelf heel fijn vond was dat Tim heel netjes afstand bewaarde in het vragen stellen/vertellen van privedingen. We hebben lekker gekletst maar er bleef een comfortabele afstand. Zoals het hoorde te zijn. En ik ben goed op weg geholpen naar herstel!
Marja Wijngaard-Enthoven
Deskundig en kon mij van de pijn af helpen , ben daar ook heel blij mee bedankt nog Stan
Marije groothoff
Netjes, begaan met de patient,werd goed begeleid tijdens mijn revalidatie traject.
Annemieke
Mirjam is een topper en bij haar ben ik altijd in goeie handen. Ze is professioneel en benaderd een probleem vanuit meerdere kanten. Erg fijn
APK
Hij is iemand met verstand van zaken alhoewel mij ook niet van mijn probleem kon afhelpen.