Ik heb diverse therapeuten gehad. Bij de een waren de klachten langer weg dan bij de ander.
Ronald ter Veer
EUgene is top !
Lidewey
De praktijk heeft veel vriendelijke en kundige werknemers. Mijn behandeling liep via Dennis en hij nam mijn klachten serieus en kon soms beter aangeven waar ik last van had dan ikzelf! Ik ben zeer...De praktijk heeft veel vriendelijke en kundige werknemers. Mijn behandeling liep via Dennis en hij nam mijn klachten serieus en kon soms beter aangeven waar ik last van had dan ikzelf! Ik ben zeer tevreden over de hulp die gegeven wordt.
Elselien Maphar
Deskundig, goede oefeningen mee naar huis, goed luisteren naar de klachten, goed advies gegeven wbt werken, rustig en relaxt
LM Steringa
De dame in questie had oor voor mijn klacht, heeft mij ook wekelijks goed behandeld, kwam er ook na tevredenheid weer weg. tijdens de behandeling kwam de dame ook zeer spontaan over, stelde je...De dame in questie had oor voor mijn klacht, heeft mij ook wekelijks goed behandeld, kwam er ook na tevredenheid weer weg. tijdens de behandeling kwam de dame ook zeer spontaan over, stelde je op je gemak, vertelde goed wat ze ging doen . vandaar mijn waardering met een 8
Evelien Post
Ze was duidelijk, vertelde waarom iets moest op een bepaalde manier, stelde grenzen, nam me serieus
Ciële
Kundig en accuraat, niet aanblijven rommelen maar op tijd doorverwijzen. Andere therapeuten erbij betrekken.
R hillegers
Ik kreeg van fysio Tim goede adviezen en heeft me goed begeleid met de blessures die ik had aan me been.. het heeft me goed gedaan.