Ik heb het afgelopen jaar therapie gehad bij verschillende therapeuten voor verschillende fysieke problemen o.a. pols, kuit, schouder en duizeligheidsklachten. Ik heb bij alle therapeuten het...Ik heb het afgelopen jaar therapie gehad bij verschillende therapeuten voor verschillende fysieke problemen o.a. pols, kuit, schouder en duizeligheidsklachten. Ik heb bij alle therapeuten het gevoel gehad dat ze deskundig waren op het gebied van de problemen en wat belangrijk is dat ze ook naar een andere collega verwijzen als zelf niet de juiste kennis of kwalificaties hebben om een behandeling uit te voeren. Bijvoorbeeld een collega inschakelen die echo's kan maken of dry needling toe mag passen. Al met al zeer tevreden over mijn behandelingen bij jullie al had het wat mij betreft wel wat minder mogen zijn. Ik hoop dit jaar wat minder van jullie geweldige expertise gebruik te maken want ik moest zelf een aantal behandeling zelf betalen zo vaak ben ik bij jullie geweest.
Fransien Melenhorst
Ben van mijn klachten af.???????
Eric te Pas
Mirjam Geerding is zeer professioneel. Ik heb erg veel aan haar behandelingen. Heb ook het volste vertrouwen erin dat mijn schouder weer helemaal goed komt.
Riekie Metsemakers
Mijn huidige fysiotherapeut is sociaal vaardig, zeer deskundig, goede adviseur en flexibel. Overal in meedenkend, waarbij mijn belang als patiënt altijd voorop staat; ik sta centraal. Zo voelt...Mijn huidige fysiotherapeut is sociaal vaardig, zeer deskundig, goede adviseur en flexibel. Overal in meedenkend, waarbij mijn belang als patiënt altijd voorop staat; ik sta centraal. Zo voelt dat ook echt. Mijn conclusie is gebaseerd op mijn ervaring met voorgaande fysiotherapeuten van Top Fit, i.r.t. mijn huidige therapeut.
Monique
De klachten, waar ik al ruim een jaar mee liep, zijn zo goed als verholpen dankzij de behandeling en de tips van de fysiotherapeut.
W.J. Baks
Ze luistert naar me, en vraagt geregeld of ik de pijn van de behandeling nog aan kan. ze is integer en zorgzaam.
Petra van Dam
Super tevreden
Melvin Meijn
Ben voor mijn huidige behandelaar bij andere geweest en die pakte vaak niet helemaal goed door, de behandelaar die ik nu heb doet het erg goed en pakt ook goed door.
vriew
Een 8 staat voor mij gelijk aan goed.
J.Besuijen
Bij herhaling het sterke verbeter effect van de behandeling , gebaseerd op een rake diagnose en uitstekende communicatie over de behandeling en doeltreffend oefenprogramma voor de nazorg fase.Voel...Bij herhaling het sterke verbeter effect van de behandeling , gebaseerd op een rake diagnose en uitstekende communicatie over de behandeling en doeltreffend oefenprogramma voor de nazorg fase.Voel mij zeer vertrouwd met deze professionele behandeling op excellent niveau.