Mijn therapeute zoekt naar oplossingen voor mijn behandelingen zelfs op tijdstippen die buiten haar werktijden liggen ook als haar agenda vol is zoekt zij vervanging omdat zij weet dat mijn... Mijn therapeute zoekt naar oplossingen voor mijn behandelingen zelfs op tijdstippen die buiten haar werktijden liggen ook als haar agenda vol is zoekt zij vervanging omdat zij weet dat mijn behandelingen wekelijks zonder teveel tijd ertussen moeten gebeuren. Daarnaast weet zij precies welke behandeling ik nodig heb om zo goed mogelijk te functioneren.

Een rustig persoon, klantvriendelijk. Geeft keuzes waar mogelijk.

Sonaida

Hij luistert naar mij. Hij heeft heel veel geduld. hij weet waar hij mee bezig is. Hij hield en hou rekening met mijn pijn. Ik kan altijd bellen als het nodig is.

Deskumdigheid, klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden. Effectieve behandeling

Ik heb een goed contact met hen en vind dat zij allen goed naar mij luisteren, daarbij mij ook deelgenoot maken in alle beslissingen omtrent mijn persoon.

Johan hollander

Persoonlijke betrokkenheid, sociaal, professionaliteit, makkelijk afspraak te maken op verschillende tijden dus flexibel.. zeer tevreden.

Kennis en kunde in relatie met de snelheid van mijn herstel.

Hij luisterde goed naar wat ik hem over mijn klachten vertelde en paste de benodigde therapie. Hij vroeg voor iedere behandeling hoe de situatie was, of het verbeterd of verslechterd was. Op basis... Hij luisterde goed naar wat ik hem over mijn klachten vertelde en paste de benodigde therapie. Hij vroeg voor iedere behandeling hoe de situatie was, of het verbeterd of verslechterd was. Op basis daarvan paste hij de behandeling toe.