Deskundig, veilig gevoel, serieus genomen voelen. Allen heel belangrijk voor mij
Met een toename van de artrose op afwisselend plaatsen ben ik toch in staat mijn huishoudelijke werkzaamheden voort te zetten.
Ik ben tevreden.
Lianne Leus
Ze is open, duidelijk en motiverend. Veel kennis aanwezig.
C.Overdevest Smits
Dat ze goed luisterde,en ze eerst bij mij thuis kwam . En dat ze meer kon doen in de Hanze borg. En daar heeft ze mij heel goed geholpen ,en ja daarom krijgt ze van mijn een 10
Stijn Esselink
Prettige behandeling en tevreden.
De fysiotherapeut, Harry Gosselink, vraagt eerst goed uit hoe mijn klacht me hindert in het dagelijkse leven. Laat me een aantal gingen uitvoeren en houdingen aannemen om zijn diagnose aan te...De fysiotherapeut, Harry Gosselink, vraagt eerst goed uit hoe mijn klacht me hindert in het dagelijkse leven. Laat me een aantal gingen uitvoeren en houdingen aannemen om zijn diagnose aan te scherpen, ondertussen uitleggend waar hij aan denkt en wat het doel is van de tests. Vaak wordt met een echo het probleem zichtbaar gemaakt en later in de behandeling het herstel gecontroleerd. Er wordt een plan van aanpak besproken en ook in hoeverre de klacht verholpen kan worden, of alleen verzacht en ik krijg een duidelijk idee over het aantal behandelingen waar ik op moet rekenen. Wat ik erg waardeer is dat ik op elk moment in het behandeltraject precies weet hoe het er mee staat, welke oefeningen ik moet doen en wat ik moet vermijden en waarom dat is.Voor de chronische klachten heb ik een repertoire van dagelijkse oefeningen meegekregen om die binnen de perken te houden en een indicatie wanneer het weer tijd is om mijn rug weer recht te laten zetten, of mijn handen te laten shock-wave en. Tot slot is het erg fijn dat er altijd genoeg tijd is. Alles gebeurd heel erg efficiënt en doelgericht, maar zonder spoor van haast met alle tijd om op vragen in te gaan en uitleg te geven. Toch loopt zijn afsprakenschema eigenlijk nooit uit, het gevoelsmatige uur blijkt toch gewoon een half uurtje te zijn.
Henk
Ik kon heel snel terecht en de behandeling gaf direct verlichting.
Dennis
De oefeningen die ik meekreeg hielpen mij met het herstellen.
Ellen
Heel fijn dat er onderling contact is tussen fysiotherapeut en specialist