Nooit, moet ieder voor zich weten waar die heen gaat

Duidelijke uitleg over oefeningen, duidelijk en eerlijk over de duur van de blessure in combinatie met persoonlijke situatie en meedenken met wat wel en niet mogelijk is.

Dat ik erg serieus wordt genomen en dat er echt van dag tot dag gekeken wordt. Door Post Covid is het de ene keer echt anders dan de andere keer. Erg wordt goed gekeken naar deze behoefte

Quinten Wit

Er worden duidelijke problemen vastgesteld en deze worden verholpen doormiddel van professionele fysiotherapeuten

Deskundigheid, vriendelijkheid, ik kon snel terecht en ik ben van mijn klachten af!

De therapeut is zeer begaan, met haar clienten, en geeft het vertrouwen in de behandeling. Ik voelde me zeer fijn in een toch moeilijke situatie.

Ik ben zelf medisch onderlegd en bij al jullie fysiotherapeuten was het fijn communiceren. Uitleg duidelijk en ik mocht zelf meedenken. Ik kan ook voor behandeling komen en aangeven waar ik op dat... Ik ben zelf medisch onderlegd en bij al jullie fysiotherapeuten was het fijn communiceren. Uitleg duidelijk en ik mocht zelf meedenken. Ik kan ook voor behandeling komen en aangeven waar ik op dat moment denk dat ik het meest baat behoefte bij heb en dan wordt dat serieus genomen. Fijne mensen, stuk voor stuk!