Nam goed notitie van je klachten en stemde daar het programma op af. Prettig persoon in de omgang e.d.
Ze luisterde en keek goed en gaf precies de goede begeleiding die ik nodig had
De klachten werden geïnvesteerd, duidelijk uitleg over plan van aanpak. Bij iedere vervolg afspraak werd eerst gevraagd hoe het ervoor stond.
Vriendelijk, serieus en kundig!
Olivier speelt goed in op wat ik aangeef als hoe ik mij voel. Luistert goed en vraagt ook naar de effecten die ik voel NAv de oefeningen
Uitleg was duidelijk en de behandeling goed ondanks het feit dat hij aangaf weinig voor mij kon betekenen en alleen voor enige verlichting kon zorgen. Hij gaf mij een duidelijk advies naar de...Uitleg was duidelijk en de behandeling goed ondanks het feit dat hij aangaf weinig voor mij kon betekenen en alleen voor enige verlichting kon zorgen. Hij gaf mij een duidelijk advies naar de huisarts te gaan omdat er waarschijnlijk iets meer aan de hand was. A bezoek aan de huisarts is hij met de behandeling gestopt.
Behandeling en informatie waren goed
Jenna-Fay
Ze neemt de klachten serieus, begeleid op een goede en vriendelijke manier en ze heeft veel info. Een topper dus.
Vriendelijk, luistert goed en deskundig
De fysiotherapeut gaf me hoop dat het wel weer goed komt met mijn knieën en ik weer kan rennen. Slijtage blijft, en dat hopen we zo lang mogelijk tegen te gaan.