Goed luisterend oor. Neemt klachten serieus en duidelijke uitleg over wat zij denkt dat de oorzaak is.

Hij weet precies wat goed voor mij is en zorgt ervoor dat ik al vele jaren goed kan blijven functioneren. De omgang is erg prettig en voel me altijd op mijn gemak.

Patrick kijkt naar wat ik nodig heb en kijkt naar het lichaam als geheel. Geen aangeleerde protocollen die gevolgd worden maar aandacht voor wat echt speelt en de samenhang tussen spieren,... Patrick kijkt naar wat ik nodig heb en kijkt naar het lichaam als geheel. Geen aangeleerde protocollen die gevolgd worden maar aandacht voor wat echt speelt en de samenhang tussen spieren, bindweefsel en skelet. Goede adviezen waar ik ook echt iets mee kan.

Goede kennis van zaken; geduldig en duidelijk uitleg; bereid om een en ander nog eens uit te leggen; eerlijk over het te verwachten eindresultaat; geeft moed om iets wat je graag wilt uit te... Goede kennis van zaken; geduldig en duidelijk uitleg; bereid om een en ander nog eens uit te leggen; eerlijk over het te verwachten eindresultaat; geeft moed om iets wat je graag wilt uit te proberen, met daarbij goede uitleg over wat te verwachten en waar extra op te letten. Uiteindelijk een terugkom moment om het resultaat te bespreken.

Ik ben vaker door Lisa behandeld en altijd met het gewenste resultaat of meer

Nick visser

Ik ben doorverwezen vanuit de huisarts om gelijk een manuele therapie te volgen, deze therapeut heeft mijn rug en heupen 3x gekraakt terwijl ik achteraf een zeer grote hernia had

Gerrit van Kooij

Goeie kerel , duidelijk in de communicatie.