De praktijk is goed bereikbaar en met de app duidelijk in het herinneren aan afspraken. De therapeut was vriendelijk en kundig en sociaal. Ik ben dik tevreden
De wijze van behandeling en de persoonlijke benadering.
Begripvol, goed in haar vak en zeer bekwaam
M.peereboom
Het enthousiasme en daarom de aanbeveling voor deze fysiotherapeut komen voort uit alle voorgaande, positief, beantwoorde vragen.
Omdat de therapeut meelevend en begripvol was.
Fysiotherapeut kwam mij als zeer kundig over. Zijn prognose over de blessure en het verloop van het herstel waren transparant en correct. Absolute expert op het gebied van mijn blessure.
Ik heb in het verleden meerdere fysio’s gehad. Maar Jolijn is verreweg de beste die ik ooit heb gehad.
De correcte en begripvolle werkwijze van deze fysiotherapeut gaf mij een goed beeld van wat er aan de is ,ook was zij degene die mij tot tweemaal toe een juiste verwijzing adviseerde, Zij...De correcte en begripvolle werkwijze van deze fysiotherapeut gaf mij een goed beeld van wat er aan de is ,ook was zij degene die mij tot tweemaal toe een juiste verwijzing adviseerde, Zij verstaat in mijn ogen haar vak .
Henk Land
Een paar behandelingen hadden het gewenste resultaat.