Ik heb hem al aanbevolen bij iemand anders dan ik zelf en die persoon was ook dik tevreden
Hij gaf tekens een zeer duidelijke uitleg van wat hij deed. Ook besprak hij zeer goed de mogelijke risico's
Ik vond Janet een heel prettige fysio. Helaas kan ik geen significante verbetering duiden nav de behandeling, maar dat staat m.i. los van de diensten van de fysio. Mijn kwaal is helaas lastig, ben...Ik vond Janet een heel prettige fysio. Helaas kan ik geen significante verbetering duiden nav de behandeling, maar dat staat m.i. los van de diensten van de fysio. Mijn kwaal is helaas lastig, ben ik bang.
Een prettige en zeer kundige therapeut. Erg tevreden over alle behandelingen en het contact met de praktijk.
Meent me serieus, is rustig en bespreekt alles met me, helaas is het resultaat nog niet mogelijk omdat operatie nog komt
Peter Oostveen
Dit gaat over Jolijn. Zij is zeer vakbekwaam en daardoor weet zij waar zij het over heeft. Jolijn gaat recht op het doel af. Daarnaast is zij een zeer prettig persoon.
Hij begeleide mij van begin tot eind waardoor het voor mij volstrekt duidelijk was wat hij deed/ging doen & waarom. Ook vroeg hij hoe ik de oefeningen had ervaren en of ik nog ergens last van...Hij begeleide mij van begin tot eind waardoor het voor mij volstrekt duidelijk was wat hij deed/ging doen & waarom. Ook vroeg hij hoe ik de oefeningen had ervaren en of ik nog ergens last van had en in welke mate. Hierop paste hij (indien nodig) zijn behandeling traject en de oefenignen aan.
Hij kon mij niks beloven maar het pakte wel uit zoals hij bedoelde dus TOP??????
Geef voldoende uitleg wat er gedaan gaat worden en wat je voelt tijdens de behandeling
Als iemand met ongeveer dezelfde klachten mij nernaar zou vragen.