Adequaat, vakkundig, vriendelijk en alles met duidelijke uitleg
Naar mijn mening heeft ze kennis van zaken. Ze is heel open en enthousiast.
Goede intake, duidelijk plan van aanpak een helder in de uitleg
Hij luisterd, neemt de tijd, kan goed uitleggen waarom hij iets doet, is vriendelijk en gezellig.
Goed behandelt waardoor mijn klachten snel verbeterende
Deze fysiotherapeut kan heel goed luisteren.
Is zeer kundig en neemt de tijd voor mijn probleem/problemen en geeft goede uitleg voor revalidatie/ voorkoming van de klachten.
Luisterd goed hij legt alles goed uit wat.hij gaat doen
Ik ben van mijn eigen nogal snel geneigd, al gaat het moeilijk toch door te gaan en ik ben erg snel ontevreden over mezelf als het niet goed gaat. Mijn Therapeut wijst mij dan op wat ik inmiddels al...Ik ben van mijn eigen nogal snel geneigd, al gaat het moeilijk toch door te gaan en ik ben erg snel ontevreden over mezelf als het niet goed gaat. Mijn Therapeut wijst mij dan op wat ik inmiddels al wel kan en remt mij af voor mijn eigen bestwil. Ik vind dit vaak wel moeilijk omdat ik graag snel vooruit wil. Maar dat ligt aan mij, ik ben dan gauw ongeduldig en wil meer. Maar ben daarom wel heel blij dat zij dit ziet en ingrijpt.