Lisa is open, luistert goed en heeft mijn klachten goed behandeld
Een zeer kundige fysiotherapeut die goed communiceert en meedenkt!!
De benadering en uitleg ten aanzien van de behandeling kwamen heel goed over.
Omdat ik altijd zonder klachten weer door kan.
Vriendelijk, geduldig tijdens uitleg, rustige behandeling.
Ben heel goed geholpen na mijn civid-19 opname in december 2021 en blij nu met her resultaat ook al ben ik er nog lange niet de oude ivm longschade Corona.
Serieuze, aardige , vriendelijke fysiotherapeut!
Ze nam me serieus, is vriendelijk, nam de tijd, pijn is stuk minder. ( nog niet helemaal weg maar ik wilde zelf stoppen omdat ik de oefeningen ook zonder begeleiding kan uitvoeren)
Peter van der Mee
De fysiotherapeut is als persoon en als deskundige zeer prettig. Durft ook te zeggen als het niet behandelbaar is of pijnlijk wordt oid.
Dacht zeer goed mee. Was duidelijk professioneel. Had erg motiverende adviezen voor het volhouden van oefeningen. Wat maakte dat ik mijn oefeningen dagelijks en met steeds meer plezier deed. Goed...Dacht zeer goed mee. Was duidelijk professioneel. Had erg motiverende adviezen voor het volhouden van oefeningen. Wat maakte dat ik mijn oefeningen dagelijks en met steeds meer plezier deed. Goed resultaat.