Ik wordt serieus genomen, er wordt geluisterd, en de juiste diagnose gesteld. dit is niet bij iedere fysiotherapeut, maar wel bij Ton Vogelaar, over hem ben ik zeer tevreden
D.Zock
Professionaliteit en empathie.
Goede kennis van zaken.
Robert Goudappel
De verdieping als specialist goed naar de mens kunnen vertalen.
Ik werd serieus genomen en na luisteren samen een haalbaar plan gemaakt
Ik kon gauw komen en naar een paar behandelingen waren de klachten weg
Nvt
Jade Oudshoorn
Ik was erg positief verrast door mijn therapeut. Hij is heel eerlijk en professioneel.Hij maakt tijdens de sessie ook een leuk kletsje waardoor ik veel meer ontspannen was. Hij doet goede...Ik was erg positief verrast door mijn therapeut. Hij is heel eerlijk en professioneel.Hij maakt tijdens de sessie ook een leuk kletsje waardoor ik veel meer ontspannen was. Hij doet goede oefeningen en voelde al verlichting na de eerste sessie. Ik kreeg oefeningen mee naar huis die goed helpen. Hij had goed door waar mijn pijn zat en legde daar dan ook de focus op. Hij betrok mij in alles en nam goed door wat we gaan doen en wat we de vorige keer hebben gedaan. Vraagt wat goed gaat of beter en waar het nog niet lekker zit. Ik ben erg blij met Viktor als Fysiotherapeut en zal zeker terug gaan naar hem indien nodig.
Piet de Roover
Prettige omgang, duidelijkheid over de behandeling, gezellige behandelingen.
Geen hulp; geen pijnverlichting. Dit itt tot de fysiotherapeut waarnaar ik ben overgestapt.