Jaap van Wijk

Als iemand mij zou vragen of ik vertrouwen heb in de heer van Bergen

Indien men mij zou vragen of de ervaringen positief waren. En of deze persoon goed uit de voeten kan met een klacht als die van mij.

Jorn Jacobs

Proffesionele hulp/behandeling, met altijd een leuk (persoonlijk) gesprek. Ik vind het bijna jammer dat we elkaar voorlopig niet meer gaan spreken ??

Er is goed naar mij geluisterd en de behandeling heeft tot nu toe goed verlopen….??

Mensen die hetzelfde probleem hebben als ik zou ik zeker verwijzen naar de fysio omdat ik daadwerkelijk baat gehad heb van de behandeling

Rian van Middelkoop

Er werd goed naar de klachten geluisterd alvorens te starten met de behandeling
Duidelijke uitleg over de behandeling en de te verwachten resultaten
Vriendelijke en professionele...
Er werd goed naar de klachten geluisterd alvorens te starten met de behandeling
Duidelijke uitleg over de behandeling en de te verwachten resultaten
Vriendelijke en professionele benadering
Behandeling in gezamenlijk overleg afgesloten en afspraken gemaakt over eventuele toekomstige klachten

Victor heeft me vooral geleerd het probleem met mijn voeten onder ogen te zien in plaats van proberen te negeren. Hij heeft me uitstekend behandeld, door wat het probleem is, kan ik geen grootse... Victor heeft me vooral geleerd het probleem met mijn voeten onder ogen te zien in plaats van proberen te negeren. Hij heeft me uitstekend behandeld, door wat het probleem is, kan ik geen grootse verbetering verwachten, wel geven de oefeningen pijnverlichting.

Begrip voor de klachten en tips voor een beter resultaat.

Anita van der Velde

Duidelijke uitleg, serieus, erg correct en professioneel!