Ton heeft een groot empatisch vermogen. Hij heeft een positieve instelling. Hij luistert goed naar mijn klachten, geeft goede tips en adviezen en kan me iedere keer opnieuw weer motiveren en...Ton heeft een groot empatisch vermogen. Hij heeft een positieve instelling. Hij luistert goed naar mijn klachten, geeft goede tips en adviezen en kan me iedere keer opnieuw weer motiveren en stimuleren. Hij is in staat me op te peppen als dat nodig is. Ton is een goede, fijne TOP fysiotherapeut, waar ik al veel van geleerd heb. Dank je wel Ton!
Cassandra is een heel fijn persoon. Je voelt je bij haar op je gemak. Ze heeft veel kennis en vaardigheden. Denkt mee.
Luisterd goed naar wat de klachten zijn En heeft mij naar veel pijn doen toch ons doel bereikt
Serieus en vakbekwaam
Deskundigheidsniveau, prettig in het contact, aandacht en betrokkenheid van de therapeut.