Sander weet waar hij het over heeft. Hij luistert heel goed en past daar de therapie op aan.
Kennis, enthousiasme en vriendelijkheid
Ik zie goed de vooruitgang bij mezelf.
Angela
Naast de behandeling door middel van echo, PNE en shockwave deelde Sander mijn visie dat een positieve mindset en werken aan je eigen gezondheid van belang is. Hij gaf mij weer hoop en perspectief...Naast de behandeling door middel van echo, PNE en shockwave deelde Sander mijn visie dat een positieve mindset en werken aan je eigen gezondheid van belang is. Hij gaf mij weer hoop en perspectief waardoor ik ook weer hoop en vertrouwen in mijn eigen lichaam (en herstel ) kreeg.
Ze heeft mij in een redelijk korte tijd van mijn enkelblessure afgeholpen.
Altijd belangstellend, en geeft goede tips. Denkt mee met de klachten en wat er mee te doen
Ze is heel goed in haar werk en neemt de tijd voor de klachten die je heb.Ze heeft mij goed geholpen, maar het is wel dat ik ook met deze klachten verder moet. En doe ook regelmatig de oefeningen...Ze is heel goed in haar werk en neemt de tijd voor de klachten die je heb.Ze heeft mij goed geholpen, maar het is wel dat ik ook met deze klachten verder moet. En doe ook regelmatig de oefeningen die ik van haar heb gekregen.
Hans van Driel
Zeer kundig en effectief
Til Dekker
De fysiotherapeut wist direct wat hij met mijn klacht (achillespees) aan moest en de juiste behandeling werd toegepast. Na enkele behandelingen was de klacht nagenoeg verdwenen. Kortom een...De fysiotherapeut wist direct wat hij met mijn klacht (achillespees) aan moest en de juiste behandeling werd toegepast. Na enkele behandelingen was de klacht nagenoeg verdwenen. Kortom een specialist! De uitleg was helder en duidelijk. Daarnaast was de omgeving waar de behandeling plaatsvonden prettig en gemoedelijk.