Zeer deskundig en een goede beoordeling n.a.v. de gemelde klacht
Als iemand deze vraag aan mij stelt.
Ik zie niet duidelijk wat het programma is van de aanpak. Ik weet niet of de sessies worden voorbereid. Het lijkt erop dat er op het moment wordt bedacht wat er gedaan zal worden. dat kan op zich...Ik zie niet duidelijk wat het programma is van de aanpak. Ik weet niet of de sessies worden voorbereid. Het lijkt erop dat er op het moment wordt bedacht wat er gedaan zal worden. dat kan op zich werken, maar ik weet niet of dit optimaal is. Helaas is het voor ons ook te ver weg eigenlijk en is het moeilijk om steeds te kunnen komen.
Duidelijke uitleg en plan van aanpak.
De fysiotherapeut heeft heel goed geluisterd. Oefeningen en behandelingen vonden altijd plaats in gezamenlijk overleg.
Als een ander soortgelijke klachten vertoont zal ik ze zeggen wat ik heb meegemaakt en hoe de fysio daarbij kan helpen
Er was goed overleg en de behandelingen hadden resultaat.
Zijn behandelingen, begeleiding en adviezen.
Henk
Sander is betrokken, toont kennis, weet tijdens de behandeling duidelijk de voortgang en reden van aanpak te duiden. Is ontzettend prettig in de omgang met een zeer persoonlijke aanpak. Verwijst...Sander is betrokken, toont kennis, weet tijdens de behandeling duidelijk de voortgang en reden van aanpak te duiden. Is ontzettend prettig in de omgang met een zeer persoonlijke aanpak. Verwijst door als hij denkt dat anderen beter kunnen helpen. Heeft een grondige aanpak op basis van onderzoek en vervolg.. groet Henk