Snel en effectief, niet langer behandelen dan nodig
Up-to-date apparatuur, goede uitleg over de oorzaak klachten, behandelingen hadden gelijk effect naast de oefeningen. Persoonlijke benadering in een goede sfeer
Trotse ouders
De klik was er niet. Ze gaf ons het gevoel slechte ouders te zijn. Was niet hartelijk, wist alles over ons kind beter. Onaardig kwam ze over. Ons kindje doet alles super goed nu we op onze manier...De klik was er niet. Ze gaf ons het gevoel slechte ouders te zijn. Was niet hartelijk, wist alles over ons kind beter. Onaardig kwam ze over. Ons kindje doet alles super goed nu we op onze manier met haar om gaan.
Aardig..zorgvuldig..precies
Betrokken, vriendelijk, professioneel, prettig in behandelingen, duidelijk in communicatie.
Fons otten
Duidelijke uitleg, vriendelijk, voortgang
De belangstelling en het resultaat tot heden en de vriendelijkheid van het behelpenen het planningsoverleg
Zijn behandelingen en zijn gesprekken
Zeer vakbekwaam fysiotherapeut. Legt zaken duidekijk en helder uit. Zeer tevreden met de behandelingen.