1.Mijn dementerende partner gaat natuurlijk niet meer vooruit in lopen en bewegen. De fysiotherapeut heeft heel duidelijk gehoor gegeven aan mijn "opdracht": alle bewegen, aandacht en lol bij de...1.Mijn dementerende partner gaat natuurlijk niet meer vooruit in lopen en bewegen. De fysiotherapeut heeft heel duidelijk gehoor gegeven aan mijn "opdracht": alle bewegen, aandacht en lol bij de oefeningen zijn goed voor mijn partner. 2. Ik kon makkelijk met haar in contact komen via WhatsApp én ze mailde me maandelijks over haar ervaringen met mijn man.
Nicole Maas
Mijn klachten waren na 1 behandeling verdwenen. Super aardig, meegaand, inlevend vermogen, en zeer gekwalificeerd en deskundig.
Martijn
Sander is ook enthousiast!
Meike wagemakers
Ze verteld wat ze doet en verteld daarbij hoe het kan helpen ze weet wat ze doet en deelt de kennis zodat ook jij begrijpt wat er gebeurt. De behandelingen zij onlangs dat het soms pijn kan doen...Ze verteld wat ze doet en verteld daarbij hoe het kan helpen ze weet wat ze doet en deelt de kennis zodat ook jij begrijpt wat er gebeurt. De behandelingen zij onlangs dat het soms pijn kan doen heel fijn en rustgevend. Ik verlaat de kliniek altijd met een goed gevoel en het is dus niet dat ik denk dat ik niet wat er is gebeurt of dat het niet helpt. Want na de eerste behandeling was er gelijk een groot verschil.
Willy Troost
Hij heeft verstand van zaken en kan de behandeling goed uitleggen