Zelfverzekerde behandeling. Uitgebreid oor voor ontstaan en effect van beperking en pijn. Toegankelijk persoon, zowel professioneel als buiten de behandeling om. Ik voelde me bij Victor echt op m'n...Zelfverzekerde behandeling. Uitgebreid oor voor ontstaan en effect van beperking en pijn. Toegankelijk persoon, zowel professioneel als buiten de behandeling om. Ik voelde me bij Victor echt op m'n gemak.
Betrokkenheid en openheid
Ton was zeer behulpzaam ende shockwave behandeling heeft goed geholpen
Kundigheid,vriendelijk to the point accuraat
Iemand die naar je luistert en duidelijk uitleg geeft
Serieus-betrouwbaar-kundig
Je kunt goed met hem praten waardoor het niet ongemakkelijk word tijdens de afspraak en eigenlijk alles wat hij gedaan heeft had effect en kwam de behandeling ten goede.
Prima behandel wijze en er prettig in omgang
Tjalle Schaerlaeckens
De therapeut heeft mij zeer goed begeleid in de herstelling van mijn onderrug, hij heeft uitgelegd over wat voor pijn het ging en hoe het behandeld kon worden. Ik heb al na een paar weken een...De therapeut heeft mij zeer goed begeleid in de herstelling van mijn onderrug, hij heeft uitgelegd over wat voor pijn het ging en hoe het behandeld kon worden. Ik heb al na een paar weken een enorm verschil gemerkt en ben nu voor zo'n 90% van mijn pijn af, hij bleef me aanraden de oefeningen te blijven doen en ik merk met de dag dat de pijn minder word. De massages werkte ook goed want merkte het verschil zeker na een paar dagen. Hij is zeer vriendelijk en erg sociaal, zeer aan te bevelen!
Esther is heel betrokken, rustig en duidelijk. Ze neemt de tijd en geeft je als ouder ook goede tips en een goed gevoel.