Werden goed en netjes geholpen. Hele goede uitleg over oefeningen en vorderingen. Zeer tevreden

De fysiotherapeut die mij behandeld heeft luisterde goed naar mijn klachten en nam mij serieus, begreep mijn angst in deze tijd van corona.Nam steeds de tijd en gaf uitleg over de behandeling en de... De fysiotherapeut die mij behandeld heeft luisterde goed naar mijn klachten en nam mij serieus, begreep mijn angst in deze tijd van corona.Nam steeds de tijd en gaf uitleg over de behandeling en de voortgang.

Miranda

Anouk geeft goede massages en heeft er veel verstand van het revalidatieprogramma. Ik had nadat ik Corona heb gekregen (2 weken daarna) wat benauwd. Als ik naar boven ging, had ik het benauwd. Even... Anouk geeft goede massages en heeft er veel verstand van het revalidatieprogramma. Ik had nadat ik Corona heb gekregen (2 weken daarna) wat benauwd. Als ik naar boven ging, had ik het benauwd. Even wandelen voelde ik mijn spieren rondom mijn borstkas samentrekken. Een drukkend gevoel op mijn borst en rug. Maar dat is zo ver over, dat ik het zelf weer kan, dankzij de begeleiding van Anouk.

PTM Laming

Altijd netjes benaderd met een goede uitleg hoe ze wilde behandelen. Hiernaast een plan de campagne wat het resultaat zou moeten zijn. Ik ben hier geweest na een knie prothese en ze hebben mij... Altijd netjes benaderd met een goede uitleg hoe ze wilde behandelen. Hiernaast een plan de campagne wat het resultaat zou moeten zijn. Ik ben hier geweest na een knie prothese en ze hebben mij keurig en goed geholpen.

Mat Lichteveld

Bij mogelijke problemen in de toekomst of bij herhaling van de klachten

Goed onderzoek en uitleg. Klachten zijn verdwenen. Prettig persoon.

De behandeling op zich en altijd in gesprek met elkaar.