Leuke contact en omgang plus het probleem oplossen

Ad Langenhuijsen

Als er een bekende met soortgelijke klachten is of andere klachten

Het leek een onmogelijke opdracht, maar is heeft uiteindelijk tot een acceptabel resultaat geleid.

Fredrik Bladder

Vriendelijkheid advies hoe te handelen in periode tussen de behandelingen met plezier laten behandelen en ze was zeer kundig .

Laatst met mijn knie heeft de fysio teveel geforceerd

Lizanne

Ik vond de persoonlijke benadering heel prettig. Tijd voor een praatje en de sfeer was zeer ontspannen. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Ook goede tips met betrekking tot het... Ik vond de persoonlijke benadering heel prettig. Tijd voor een praatje en de sfeer was zeer ontspannen. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Ook goede tips met betrekking tot het sporten.

berry Thielen

Dat hij niet meer behandeling doet dan nodig is en duidelijk in zijn aanpak. Aanpak is vakkundig en doeltreffend. Behalve de laatste keer, dit omdat het niet fysische blessure was.

Karlijn

Ik ben al vaker door Geerte behandeld voor andere klachten. Ze neemt me serieus, vraagt door en doet gedegen onderzoek. Ze kijkt en vraagt verder dat wat er op het eerste gezicht lijkt te... Ik ben al vaker door Geerte behandeld voor andere klachten. Ze neemt me serieus, vraagt door en doet gedegen onderzoek. Ze kijkt en vraagt verder dat wat er op het eerste gezicht lijkt te spelen.
Ik krijg goede tips voor thuis en de behandeling die ik in de praktijk van haar ontvang werkt.
Niets dan lof over haar.