Al;s men info vraagt of interesse toont over mijn behandeling.

Ingrid luisterde goed naar mijn klachten en legde altijd goed uit wat ze ging doen en waarom. De bezoekjes waren altijd aangenaam

Fysiotherapeut kwam bij elke afspraak te laat.
Meestal tot 10 minuten te laat. Dat is een slechte zaak.
En is is onduidelijkheid over wie wanneer de apparaten schoonmaakt in deze...
Fysiotherapeut kwam bij elke afspraak te laat.
Meestal tot 10 minuten te laat. Dat is een slechte zaak.
En is is onduidelijkheid over wie wanneer de apparaten schoonmaakt in deze Corona tijd. De ene fysiotherapeut zegt dat je dat zelf dient te doen na elke oefening en bij de andere fysiotherapeut hoef je niets schoon te maken. Heel vreemd.

Goed begeleid, nam de tijd, en duidelijke uitleg.

Als mensen vragen om advies voor een fysiotherapeut.

w. hendriks

Omdat hij goed luistert met je meedenkt en verder kijkt dan de klacht die je op dat moment aangeeft

De manier waarop zij mij behandeld werkt goed bij mij. Ik heb ook al mensen doorgestuurd.

De behandeling was totaal niet effectief, er werd geen vooruitgang geboekt, terwijl er wel door werd gegaan met deze behandeling.

Er werd enkel soft tisue work gedaan en er werd niet...

Er werd enkel soft tisue work gedaan en er werd niet gekeken naar wat de oorzaak van het probleem was. Ook werd er helemaal geen screening gedaan van hoe io beweeg. En als laatste werd er totaal niet gekeken naar reintegratie in mijn sport, ik mocht alles doen of het pijn deed of niet.

Zeer amateuristisch...