Ingrid is een kundig therapeut. Neemt je serieus en geeft goed advies.

Corruie de Vries

Belangstellend, deskundig en vriendelijk. Nam de tijd. Prima.

Kundig,vriendelijk,meedenken,weet waar ze het over heeft

Dat ze altijd goed luistert naar je klachten,en mij dan adviezen geeft na de behandeling wat ik thuis voor oefeningen moet doen!Ik wordt graag door haar behandeld en ben zeer tevreden!

Na eerste behandeling duidelijk dat zijn verdere behandeling weinig zin zou hebben, toch nog 5 sessies afgesproken, duidelijk dat dit een commerciële overweging was. Zelf de verdere behandeling... Na eerste behandeling duidelijk dat zijn verdere behandeling weinig zin zou hebben, toch nog 5 sessies afgesproken, duidelijk dat dit een commerciële overweging was. Zelf de verdere behandeling moeten afbreken. Resteert weinig vertrouwen in de praktijk.

Zeer prettige benadering en goede professionele behandeling

Duidelijke uitleg, doelgerichte behandeling en vriendelijke en gezellige mensen.

Ik voelde me serieus genomen in mijn klachten en ook in eerdere behandeling bij deze praktijk, waar ik over verteld heb. Waar ik niet zo'n beste ervaring mee had opgedaan en daardoor angstig was... Ik voelde me serieus genomen in mijn klachten en ook in eerdere behandeling bij deze praktijk, waar ik over verteld heb. Waar ik niet zo'n beste ervaring mee had opgedaan en daardoor angstig was voor verdere behandeling. Naar mijn idee is hier iets meegedaan, is teruggekoppeld naar die collega, wat ik op prijs stel. Leermoment voor diegene en om dit te voorkomen bij andere patiënten !!!
Ze was eerlijk naar mij toe en stimuleerde mij in mijn proces, op een goede manier. Goede bejegening, vriendelijk en correct.
Voelde mij vertrouwd en ze kwam over als iemand die haar vak serieus neemt en er verstand van heeft.