Glen heeft een hele pragmatische aanpak waarin hij niet enkel de klacht aanpakt maar ook de omliggende spiergroepen die hiermee in relatie staan. Dit is de 1e fysiotherapeut die dit zo zorgvuldig...Glen heeft een hele pragmatische aanpak waarin hij niet enkel de klacht aanpakt maar ook de omliggende spiergroepen die hiermee in relatie staan. Dit is de 1e fysiotherapeut die dit zo zorgvuldig doet!
Teveel druk op de patient zetten waardoor er een drempelangst ontstaat om de praktijk te bezoeken. Geen vertrouwen in de mondelinge input vanuit patient.
Vakkennis, vriendelijkheid
Wordt goed geluisterd naar de klachten, daarom adviseer ik de praktijk aan voor andere mensen.
ze zijn vriendelijk, reageren snel op de mail. en zoeken samen hoe we de therapie in werking kunnen zetten.
Als mensen in mijn omgeving klachten hebben zou ik zeker aangeven dat ze naar Topfysio moeten gaan in Berkel-Enschot.
Ton
Deskundigheid en vriendelijkheid
Het goed luisteren, en samen kijken wat de beste behandeling daar voor is.
De aanpak van de behandelingen en de manier van communiceren zijn prima bevallen