Michiel van Dijk

Ik ben goed en vriendelijk behandeld. Prima ervaring.

Daan

Edwin is een fijne, rustige en ervaren therapeut die veel begrip toont en mij op een betrouwbare manier het revalidatieproces na een kruisbandreconstructie laat ervaren.

Bas de Louwere

Ik had gehoor met uit de behandeling te halen.

ik ben nu een beetje teleurgesteld en wil even afwachten wat er voor mij als advies uitkomt. Dan wil ik bekijken hoe het verder moet.

Tussen 7 en 8. Ze legt alles goed uit en geeft goede aanwijzingen. Het is er altijd wel erg druk met anderen en met telefoontjes.
Volgens mij ben ik 9 januari begonnen, ben zeker 3 weken ziek...
Volgens mij ben ik 9 januari begonnen, ben zeker 3 weken ziek geweest, ben 1 week op vakantie geweest en nu heeft ze gezegd dat er geen vooruitgang is in deze periode. Maar....Als ik niets doe ga ik alleen maar verder achteruit. Situatie is niet rooskleurig voor mij.

John

Snel geholpen, geen onnodige behandelingen, het heeft geholpen.

Ger de Groof

Deskundigheid en uitstekende kwaliteit vd behandeling,

Anouk Daal

Ze heeft mijn huilbaby al bij 1 sessie zo goed geholpen! Daarna nog een keer behandeld en als derde afspraak een controle. Zeer tevreden

Ze is zo goed dat ik toch steeds terug ga naar haar .ik kom van een ander dorp dus ik moet er een beetje moeite voor doen maar ik heb het er graag voor over !! Ze is kundig en ze kan goed naar je... Ze is zo goed dat ik toch steeds terug ga naar haar .ik kom van een ander dorp dus ik moet er een beetje moeite voor doen maar ik heb het er graag voor over !! Ze is kundig en ze kan goed naar je luisterde !!! Dus voor mij een super fysiotherapeut .

Hans van de Langerijt

Prettige man, ter zake kundig, geeft ook aan wat niet haalbaar is