Duidelijkheid, enthousiasme, goede behandelingen die ergens toe leiden

Nam de klachten serieus, goede behandeling, flexibel in het maken van afspraken

De deskundigheid en goed inspelen op het verloop van het herstel

Als ik mensen hoor praten over klachten, van welke aard dan ook.

Fysio met accurate kennis en behandelingstechnieken

Ik heb een klacht waarvan ik niet goed aan kon geven waar de pijn vandaan kwam .Dan werd ik in mijn nek behandeld dan weer schouders dan weer mijn darm .Ik snap ook wel dat ik verschillende signalen... Ik heb een klacht waarvan ik niet goed aan kon geven waar de pijn vandaan kwam .Dan werd ik in mijn nek behandeld dan weer schouders dan weer mijn darm .Ik snap ook wel dat ik verschillende signalen gaf maar ik verwacht ook een beetje dat de therapeut deze kan voelen waar het vast zit.Ondertussen hebben
ze foto's gemaakt waarvan er niets verontrustend is ,maar klachten blijven .Dus denk ik echter dat het vast zit.Ondertussen ga ik elke week zwemmen met de hoop dat deze los komt.

Goed naar mij geluisterd en prettige ontspannen behandeling en goed doorbesproken. Op vragen wat betreft de behandeling wordt duidelijk beantwoord.

Mijn klachten zijn door de deskundige behandeling snel verminderd. Ook de instructie voor oefeningen die ik als aanvulling op de behandeling kreeg hebben de genezing bevorderd en gaan me... Mijn klachten zijn door de deskundige behandeling snel verminderd. Ook de instructie voor oefeningen die ik als aanvulling op de behandeling kreeg hebben de genezing bevorderd en gaan me waarschijnlijk helpen nieuwe kwetsuren te voorkomen