Luistert goed naar je klachten en geeft adviezen

Diny van den Hout

Zijn deskundig en gaan gericht behandelen. Zijn vriendelijk en je krijgt goed uitleg over het behandelplan en tip en oefeningen voor thuis

Ik werd serieus genomen, heb baat gehad bij de behandeling en de therapeut was erg vriendelijk en gezellig

Kundig persoon veel vertrouwen in hem, bespreekt ook verschillende mogelijkheden

Erg veel deskundigheid wat werd uitgelegd in begrijpelijke taal voor mij. Fijn dat werd besproken wat de voortgang was en waar we nog naar moesten kijken bij de volgende behandeling.

Eerlijkheid, behandeling zonder poespas en deskundig.

Mijn fisio therapeut geeft mij het vertrouwen dat hij goed geschoold is veel ervaring heeft bij verschillende klachten.

Mijn therapeut heeft geprobeerd om mijn aanvankelijk zeer sombere kijk op het herstelproces een positieve draai te geven. Het herstelproces komt echter helemaal overeen met dat wij hij bij aanvang... Mijn therapeut heeft geprobeerd om mijn aanvankelijk zeer sombere kijk op het herstelproces een positieve draai te geven. Het herstelproces komt echter helemaal overeen met dat wij hij bij aanvang geschetst heeft. Nu ben ik ervan overtuigd dat het goed komt. Dat is de reden waarom ik mijn therapeut zeker aanbeveel bij anderen. Een vakman!