Weet de patiënt op zijn gemak te stellen, speelt communicatief in op wat patiënt verteld, voelt je meteen op je gemak
Uitleg was prima, vriendelijk, mee denkend
Als iemand mij daar naar zou vragen
Vincent van Roozendaal
De deskundigheid is enorm. Zeer duidelijke uitleg over de situatie en de verwachtingen. Daarbij ook mits noodzakelijk uitgebreid vooronderzoek. Zal de therapeut ook bij iedereen aanraden!
mia savenije
Glenn was heel betrokken. Van mijn huisarts moest ik de behandeling afbreken, omdat via foto's bleek dat ik 2 gebroken rugwervels heb. Glenn zat helaas op een fout spoor, maar dat was niet zijn...Glenn was heel betrokken. Van mijn huisarts moest ik de behandeling afbreken, omdat via foto's bleek dat ik 2 gebroken rugwervels heb. Glenn zat helaas op een fout spoor, maar dat was niet zijn schuld. Zijn zorgen om mij werden door de huisarts-in-opleiding genegeerd!!
Als iemand ergens last van heeft
Hele goede communicatie en hulp gekregen. Samen het probleem kunnen verhelpen
De werknemers in deze praktijk nemen uw klachten altijd zeer serieus, vaak als er iets dringends is kunt u ook eerder terecht
Vriendelijk, luistert goed, professioneel
Dick is een prima fysiotherapeut, dus als iemand zou vragen of ik nog een fysio weet…