Er wordt geluisterd en de klachten serieus genomen, behandeling hielp na een aantal keren en er werd ook aan gegeven als de volgende afspraak niet nodig zou zijn omdat de klachten weg waren of zo...Er wordt geluisterd en de klachten serieus genomen, behandeling hielp na een aantal keren en er werd ook aan gegeven als de volgende afspraak niet nodig zou zijn omdat de klachten weg waren of zo verbeterd dat ik de afspraak kon afzeggen.
Wanneer iemand een blessure heeft of ergens last van heeft, dan zal ik diegene mijn ervaring delen
Deskundige en vriendelijk
Ging stug met dezelfde behandeling door terwijl ik aangaf de pijn op een andere plaats te voelen
HHEM Jeurissen
Zij is gewoon een geweldige vrouw, zij heeft me steeds fantastisch geholpen en het is dikwijls ook nog gezellig.
Goede kennis van zaken en heel professioneel.
Eugenie
Omdat ik op alle vragen een 10 geef. Ze heeft me grandioos geholpen en nog steeds krijg ik veel steun van haar. Ze is ontzettend lief, medelevend, begripvol en geeft de juiste adviezen om mij...Omdat ik op alle vragen een 10 geef. Ze heeft me grandioos geholpen en nog steeds krijg ik veel steun van haar. Ze is ontzettend lief, medelevend, begripvol en geeft de juiste adviezen om mij sterker te krijgen.