Hele duidelijke uitleg van de behandeling Juiste manier van benaderen Hele goede resultaten
Persoonlijk, deskundig, geïnteresseerd
Er word goed geluisterd naar je klacht, men neemt klachten serieus en voortgang word goed besproken.
Geert Mathijssen
De pijnlijke plek werd niet gevonden tijdens behandeling .U advies om terug te gaan naar huisarts gedaan. Naar Osteopaat gestuurd. Deze constateerden pijnlijke ribben. Gaf me thuisoefeningen...De pijnlijke plek werd niet gevonden tijdens behandeling .U advies om terug te gaan naar huisarts gedaan. Naar Osteopaat gestuurd. Deze constateerden pijnlijke ribben. Gaf me thuisoefeningen mee . ben nu nog in behandeling.
Vertrouwd, resultaat gericht en goed anticiperen op de klachten
Bij een deskundig advies
De deskundigheid en vriendelijkheid
Ellen Marquet
Ik ( Ellen Marquet) kom al jaren bij Edwin Groels, hij neemt mijn klachten serieus en ik ben vaak naar 1 soms 2 behandelingen van mijn klachten af. Top fysiotherapeut!!
Een 10 wil voor mij niet zeggen dat ik enthousiast ben, maar dat ik denk dat het een prima fysio is
Bij 2 praktijken geweest,die suggereerden mij niet te kunnen helpen, topfysio wel